Nalezené recepty

Vaječné karbanátky

Suroviny

  • 6 lžic hladké mouky
  • 40 g másla
  • 4 lžíce mléka
  • 6 natvrdo uvařených vajec
  • petrželka
  • sůl
  • strouhanka a 1 vejce na obalení
  • tuk na smažení

Postup přípravy

  1. Ze 4 lžic mouky a másla připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a vše povaříme na hustou kaši.
  2. Přidáme nadrobno nakrájená vejce, petrželku a osolíme. Vzniklou hmotu zahustíme podle potřeby strouhankou a utvoříme z ní karbanátky, které obalíme v trojobalu. Usmažíme dozlatova.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}