Nalezené recepty

Vejce s bylinkovou omáčkou

Suroviny

  • 8 natvrdo uvařených vajec
  • kelímek smetanového jogurtu
  • 125ml smetany
  • 125g netučného tvarohu
  • 2 lžíce hořčice
  • 1 cibuli
  • svazek petrželky nebo pažitky nebo trochu jarních kopřiv
  • 1 sladkokyselou okurku
  • špetku cukru
  • pepř
  • sůl

Postup přípravy

  1. Do tvarohu postupně vmíchejte jogurt, smetanu, hořčici, cibulku nakrájenou nadrobno, okurky a bylinky. Osolte, opepřete, oslaďte.
  2. Omáčku dejte do mističky doprostřed podnosu a kolem ní narovnejte oloupaná vejce, rozkrojené napůl.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}