Nalezené recepty

Grilované švestkové hromádky

Suroviny

4 porce

  • 8 velkých sladkých švestek (asi 400 g)
  • 180 g žervé (2 kostky)
  • 80 g balkánského sýra
  • 20 g lískových oříšků
  • 1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Postup přípravy

  1. Balkánský sýr rozmačkejte vidličkou, smíchejte s žervé a nadrobno nasekaným rozmarýnem.
  2. Na půlku rozkrojené švestky položte oříšek a přitiskněte kopeček směsi, švestky vyskládejte do zapékací misky a dejte zapéct dozlatova pod gril asi na 15 minut při teplotě 200°C.
  3. Tip: Servírujte jako předkrm nebo výbornou přílohu k masu.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}