Nalezené recepty

Řízky naruby

Suroviny

  • 1kg řízků z vepřového masa (krkovička nebo kýta)
  • 5 plátků slaniny
  • 1 Moravanka
  • 2 vejce
  • mléko
  • strouhanka
  • tuk na smažení

Postup přípravy

  1. Rozklepané řízky osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance. Tu důkladně zatlačíme do masa a vložíme do vajíčka rozšlehaného v mléce.
  2. Takto připravené řízky vložíme do rozpáleného oleje a opečeme z obou stran dozlatova.
  3. V pekáčku oprančíme slaninu nakrájenou na plátky, přidáme řízky a zalijeme Moravankou (zeleninu nadrobno pokrájet).
  4. Necháme hodinu zapéct. Podáváme s vařenými brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}