Suroviny
4 porce
- 1 balení sójového masa
- 2 šálky čerstvých hub nebo sušených hub
- 1 balení MAGGI Omáčky Čínské
- 1 cibule
- 1 bílého jogurtu
- 1 lžíce tuku
- 1 kostka MAGGI Zlatého Houbového bujónu
- kmín
- majoránka
Postup přípravy
- Sójové maso namočíme nejméně na 1 hodinu do teplé vody, do níž jsme přidali MAGGI Zlatý Houbový bujón, zároveň namočíme i houby.
- Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibulku, přidáme odleželé sójové maso a dusíme. Zvlášť uvaříme houby s kmínem, které pak přidáme s částí vývaru k masu.
- Zalijeme MAGGI Čínskou omáčkou, zahustíme jogurtem. Pokud potřebujeme více omáčky, přidáme do jogurtu lžíci mouky.
- Okořeníme majoránkou.