Nalezené recepty

Velikonoční nádivka bez masa

Suroviny

  • 6 housek
  • mléko k jejich namočení
  • 1/16 másla
  • 2 vejce
  • 2 hrsti nasekaných mladých kopřiv
  • 1 celý pórek nakrájený na kolečka
  • papriku na malé kostičky
  • 250g nasekaných jedlých kaštanů, pokud je máme k dispozici (výtečné!)

Postup přípravy

  1. Osolíme a okořeníme muškátovým květem a pepřem a nakonec vmícháme sníh ze dvou bílků. Do směsi můžeme přidat i 250g nasekaných jedlých kaštanů, pokud je máme k dispozici (výtečné!)
  2. Pečeme ve vymaštěném a strouhankou vysypaném pekáčku.
  3. Jíme jako samostatné jídlo. Případně použijeme jako přílohu.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}