Nalezené recepty

Pečené fazole

Suroviny

  • 150g fazolí
  • 150g uzeného bůčku
  • 100g celeru
  • sůl
  • pepř
  • 1 paprika
  • 3 šálky vývaru
  • 1 šálek kysané smetany
  • 1 lžička hořčice

Postup přípravy

  1. Přebrané, oprané fazole namočíme přes noc do studené vody.
  2. Bůček, oloupaný celer a papriku bez jádřinců nakrájíme na kostky.
  3. Do ohnivzdorného rendlíku dáme fazole, bůček, zeleninu, sůl, pepř, hořčici. Zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dáme do trouby péct. Když fazole změknou, přilijeme kysanou smetanu a prohřejeme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}