Nalezené recepty

Frankfurtské fazole

Suroviny

  • 200g párků - nejlépe frankfurtských
  • 200g klobásy
  • 800g konzervovaných fazolí (bílých nebo červených)
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 cibule
  • 150ml vývaru (může být i z kostky)
  • 2 lžíce plnotučné hořčice + 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 2 lžíce rajčatového protlaku (nebo kečupu)
  • 1 lžíce čerstvě nasekaného tymiánu
  • sůl a čerstvě namletý pepř

Postup přípravy

  1. Ve větším hrnci nebi kastrolu na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, až zesklovatí přidáme na kolečka nakrájené párky a klobásy a několik minut restujeme.
  2. Poté k směsi přidáme rajčatový protlak, hořčici a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme konzervované fazole, dochutíme tymiánem, pepřem a solí.
  3. Pod pokličkou dusíme asi 5 minut.
  4. Podáváme samotné s přílohou z čerstvé zeleniny nebo i s celozrnným pečivem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}