Nalezené recepty

Fazolová pochoutka na špagety

Suroviny

  • fazolové lusky
  • cibule
  • vinný ocet
  • citron
  • škrob
  • cukr
  • hořčice
  • sůl
  • kurkuma

Postup přípravy

  1. Omyté a očištěné fazolové lusky příčně nakrájíme na 1,5cm dlouhé kousky.
  2. V osolené vodě je povaříme asi 15 minut, scedíme a necháme okapat.
  3. Oloupanou cibuli jemně nakrájíme. Povaříme ji 10 minut ve 100ml vinného octa. Citron nakrájíme na tenké plátky. Škrob rozmícháme ve zbytku octa a za stálého míchání povaříme asi 10 minut s cukrem, hořčicí, citrónovými plátky, solí a kurkumou.
  4. Pak přidáme fazolky a cibuli s octem a dalších 15 minut za stálého míchání vaříme. Můžeme ještě dochutit. Naplníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem a hned uzavřeme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}