Nalezené recepty

Zelené fazolky s mandlemi

Suroviny

  • 750g fazolových lusků
  • sůl
  • citron
  • mletý pepř
  • 1-2 lžíce olivového oleje
  • 100g na tenké plátky nakrájené schwarzwaldské šunky
  • mandlové lupínky

Postup přípravy

  1. Očistěte fazolové lusky, dejte je do hrnce, zalijte je tak, aby byly potopené, vodu osolte a okyselte šťávou z ½ citrónu a zvolna uvařte doměkka.
  2. Uvařené fazolky sceďte, přidejte k nim podle chuti sůl, mletý pepř, citrónovou šťávu a 1-2 lžíce olivového oleje a po svazečcích je zabalte do schwarzwaldské šunky.
  3. Naskládejte je na plech vyložený pečícím papírem, posypte opraženými mandlovými lupínky a velmi krátce je prohřejte v troubě.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}