Nalezené recepty

Španělská fazolová polévka

Suroviny

4 porce

  • 100 g bílých fazolí
  • 1/2 nahrubo nastrouhané cibule
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 1 červená paprika na kostičky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1/2 kostky MAGGI Zeleninového bujónu
  • 2 lžíce sekané majoránky
  • 1 lžíce petrželk
  • 1 plátek bílého chleba
  • 1 lžíce másla

Postup přípravy

  1. Fazole necháme přes noc namočené ve vodě, vodu slijeme a dáme čerstvou.
  2. Přidáme cibuli, česnek a papriku s olejem a necháme povařit, dokud nejsou fazole měkké.

  3. Polévku propasírujeme a uděláme pyré. Kostku MAGGI Zeleninového bujónu rozpustíme ve vodě, smícháme s fazolemi, přidáme bylinky a necháme ještě půl hodiny povařit, dochutíme.

  4. Plátky chleba nakrájíme na kostičky, osmahneme na másle a podáváme k polévce.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}