Nalezené recepty

Fazolová polévka s chlebem a sýrem

Suroviny

4 porce

  • 160g fazolí (steril.)
  • 400g rajčat
  • po 200g cuket a mrkve
  • ½ hlávky kapusty
  • 2 stroužky česneku
  • 1 litr zeleninového vývaru(z kostky)
  • 2 lžíce tymiánu
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • 80g eidamu
  • 4 krajíce selského chleba
  • sůl
  • pepř
  • trochu bazalky

Postup přípravy

  1. Sterilované fazole vysypeme na sítko, propláchneme a necháme okapat.
  2. Rajčata spaříme, oloupeme a vybereme zrníčka. Dužinu nahrubo nakrájíme. Veškerou zeleninu očistíme a omyjeme. Cuketu a mrkev pokrájíme na kostičky, kapustu na tenké nudličky. Cibuli a česnek oloupeme a jemně nasekáme. Nakrájenou zeleninu, cibuli a česnek dáme spolu s tymiánem a rajským protlakem do vroucího zeleninového vývaru a asi 30 minut povaříme.
  3. Přidáme fazole. Jemně nastrouháme sýr. Krajíce chleba opečeme a dáme do hlubokého talíře.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}