Nalezené recepty

Vepřové steaky z Francie

Suroviny

  • 4 vepřové řízky
  • 2 cibule
  • 3 dl bílého vína
  • 10 dkg másla
  • 1 velká lžíce hořčice
  • 3 středně velké sladkokyselé okurky
  • hladká mouka

Postup přípravy

  1. Na suché pánvi opečeme řízky a dáme stranou.
  2. Do pánve přidáme máslo a cibuli nakrájenou nadrobno. Když je světle zlatová přidáme lžičku mouky a mícháme. Pomalu zaléváme vínem. Do vařícího roztoku přidáme řízky, podléváme ještě trochou vývaru a dusíme asi 50 minut do změknutí.
  3. Řízky vyjmeme, pomalu vmícháme hořčici, ještě lžíci vína a přidáme jemně nakrájené okurky.
  4. Nakonec přidáme k prohřátí maso. Podáváme s rýží.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}