Nalezené recepty

Fazolačka s debrecínskou klobásou

Suroviny

4 porce

  • 200 g bílých fazolí
  • 2 papriky
  • 1 svazek zeleninových natí
  • 500g rajčat
  • 4 Debrecínské klobásy
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • pálivá paprika
  • cukr
  • pažitka
  • 1 sáček MAGGI Fazolová polévka

Postup přípravy

  1. Fazole propláchneme, zalijeme 1,25 l vody a přiklopené necháme v klidu do druhého dne. Vaříme zvolna v té samé vodě asi 1-2 hodiny. Nakrájíme papriku a cibuli, nasekáme zeleninové natě a utřeme česnek. Vše smícháme a takto vzniklou směs osmahneme na rozpáleném oleji.
  2. Vmícháme do fazolí a přiklopené vaříme asi 20 minut.
  3. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kostky a vmícháme do polévky.
  4. Nakonec polévku dochutíme solí, pepřem, paprikou a cukrem a pro doladění chuti přidáme sáček MAGGI Fazolové polévky.
  5. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, chvilku prohřejeme a podáváme s nadrobno nasekanou pažitkou.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}