Nalezené recepty

Lehká fazolová polévka s cizrnou

Suroviny

  • 150g fazolových lusků
  • 100g nakládané cizrny
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 250ml zeleninového vývaru
  • 200ml smetany na vaření
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžička kayenského pepře
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek nakrájíme na tenké plátky, fazolové lusky očistíme, opláchneme a zbavíme konců.
  2. V středně velkém hrnci rozehřejeme máslo a na něm osmahneme cibuli.
  3. Přilijeme vývar, přidáme česnek a fazole a vše vaříme na mírném ohni 10 minut.
  4. Přidáme kayenský pepř, cizrnu a vaříme dalších 10 minut.
  5. Nakonec dochutíme solí a pepřem, přilijeme smetanu, promícháme a podáváme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}