Nalezené recepty

Hrachová polévka

Suroviny

4 porce

  • 400 g hrachu
  • 500g uzeného masa
  • 1 cibule
  • 1 větší pórek
  • 1/2 lžičky majoránky
  • 1/2 lžičky zázvoru
  • sůl
  • MAGGI Harmonie Chuti
  • Příloha: Černý chléb

Postup přípravy

  1. Hrách namočíme přes noc do vody.
  2. Druhý den uvedeme do varu a přidáme uzené maso. Po chvíli vložíme najemno usekanou cibuli a drobně nakrájený pórek. Krátce povaříme, přidáme koření, dochutíme kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti a podle chuti osolíme.
  3. Maso nakrájíme na tenké plátky a na zvláštním talířku podáváme s ostrou hořčicí zároveň s polévkou.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}