Nalezené recepty

Panenka s ananasovou salsou

Suroviny

  • 600g vepřové panenské svíčkové
  • 200g ananasu
  • 1 cibule
  • 1 rajče
  • 2 lžíce oleje
  • limetková šťáva
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • sůl
  • kayenský pepř
  • koriandr

Postup přípravy

  1. Promícháme olej, sůl, tymián a kayenský pepř, směsí potřeme maso a necháme ho na rozpáleném oleji osmahnout ze všech stran.
  2. Salsu připravíme z ananasu, cibule a rajčete nakrájených na malé kousky. Přidáme nasekaný koriandr a vložíme do misky. Dochutíme solí, limetkovou šťávou a zalijeme trochou oleje.
  3. Osmahnuté maso necháme dopéct ve vyhřáté troubě a podáváme nakrájené na plátky s ananasovou salsou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}