Nalezené recepty

Zeleninový boršč

Suroviny

4 porce

  • 1 větší červená řepa
  • 1 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 2 větší mrkve
  • 1 kořenová petrže
  • 1 pastinák
  • 1 malý celer
  • 4 velké brambory
  • hrst sušených hub
  • zelená nať s libečku
  • petržele a celeru
  • 1 lžíce Podravky
  • sůl
  • majolka

Postup přípravy

  1. Veškerou zeleninu nakrájejte na kostičky, doplňte zelenou natí, Podravkou, houbami, solí, zalijte vodou a vařte doměkka.
  2. Na talíři polijte majolkou. Majolku lze nahradit smetanou nebo šlehačkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}