Nalezené recepty

Pórková polévka s brambory a šlehačkou

Suroviny

2 porce

  • 1 pórek
  • 500 ml vývaru z MAGGI Bujonu
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce hladké mouky
  • trochu pepře
  • trochu soli
  • 1 vejce
  • 2 brambory
  • 100 ml šlehačky
  • MAGGI polévkové koření

Postup přípravy

  1. Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme MAGGI vývarem, dobře rozšleháme, povaříme a procedíme.
  2. Přidáme brambory pokrájené na drobné kostky, povaříme, zašleháme vejce rozmíchané s trochou vody, dochutíme solí a polévkovým kořením. Když jsou brambory měkké, vložíme jemně nasekaný pórek a krátce povaříme.
  3. Jednotlivé porce ozdobíme šlehačkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}