Nalezené recepty

Vánoční zelňačka

Suroviny

4 porce

  • 1 cibuli
  • 2 brambory
  • 1 pikantní klobása
  • 1 sáček kysaného zelí
  • 1 hrst sušených hub
  • 1 smetana ke šlehání
  • 1 kostka MAGGI Zlatého Hovězího bujónu
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme lžičku sladké papriky, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme vodou, osolíme, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, nakrájené brambory a sušené houby a kostku Maggi Zlatého Hovězího bujónu.
  2. Až jsou brambory téměř měkké, přidáme zelí a na kolečka nakrájenou klobásu. Necháme povařit, až zelí změkne, přilijeme smetanu, do které jsem zamíchali lžíci hladké mouky a ještě krátce povaříme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}