Nalezené recepty

Zelná polévka

Suroviny

4 porce

  • 3 brambory
  • 1 špetka kmínu
  • 2 kostky MAGGI Masovývaru
  • 1 balení sterilizovaného zelí v kořeněném nálevu
  • 1 klobása
  • mléko
  • hladká mouka
  • 1 vejce natvrdo
  • 1 cibulka
  • 1 rajče
  • 1 kostka MAGGI Houbového bujónu
  • 1 lžička MAGGI Harmonie Chuti
  • 150 ml bílého jogurtu

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory nakrájíme na malé kostky a dáme je vařit asi do 1,5 l vody.
  2. Přidáme mletý kmín a 2 kostky MAGGI MasoVývaru.
  3. Když jsou brambory skoro měkké, přidáme velkou sklenici pokrájeného sterilovaného zelí v kořeněném nálevu, na kostičky nakrájené uzené koleno nebo ostravskou klobásu.
  4. V mléce důkladně rozšleháme hladkou mouku na zahuštění a přidáme posekané uvařené vejce natvrdo.
  5. Přihodíme cibulku pokrájenou nadrobno a rajče pokrájené a bez slupky a bez semínek.
  6. Okořeníme MAGGI Houbovým bujónem a dochutíme MAGGI Harmonií Chuti.
  7. Náš tip: Při servírování zjemníme bílým jogurtem a sypeme petrželkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}