Nalezené recepty

Slovenská kapustnica

Suroviny

4 porce

  • 1 cibule
  • 150g vepřové plece
  • 400g kysaného zelí
  • 150g klobásy
  • 30g sušených hub
  • 40g sádla
  • sůl
  • mletá červená paprika
  • pepř

Postup přípravy

  1. Na sádle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, osolíme a okořeníme, maso opečeme, podlijeme a asi 10 minut podusíme.
  2. Přidáme pokrájené kysané zelí, předem namočené sušené houby, klobásu pokrájenou na kolečka, zalijeme asi 1 a půl litrem vody a vaříme doměkka.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}