Nalezené recepty

Kedlubnová polévka

Suroviny

  • 4 kedlubny
  • 100 g prorostlé slaniny
  • 750 ml hovězího vývaru
  • 1 mrkev
  • 150 g zeleného hrášku
  • sůl
  • pepř

Postup přípravy

  1. Kedlubny a mrkev očistěte a nakrájejte na kostičky. Mladou nať odložte.
  2. Cibuli nakrájejte nadrobno, stejně jako slaninu.
  3. Na rozehřátém oleji osmažte slaninu, vyjměte a odložte.
  4. V tuku vyškvařeném ze slaniny osmažte cibuli a zeleninu, zalijte horkým bujónem, osolte, opepřete, přidejte kmín a vařte doměkka. Před koncem vaření vložte do polévky hrášek.
  5. Podávejte posypané opečenou slaninou a natí nakrájenou nadrobno.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}