Nalezené recepty

Čínská zelná polévka

Suroviny

  • 1/2kg vepřové kýty
  • 1 kostka masoxu
  • 300g hlávkového zelí
  • 50g oleje
  • sklenka vermutu
  • pepř
  • sójová omáčka
  • lžička rýžového octa

Postup přípravy

  1. Hlávkové zelí očistíme a nakrájíme na čtverečky. Spaříme je vroucí vodou a necháme okapat.
  2. Vepřovou kýtu nakrájíme na velmi tenké plátečky (výborně se krájí, když ji necháme chvíli v mrazničce).
  3. 1,5 litru vody přivedeme do varu, přidáme masox a pokrájené maso.
  4. Po chvilce sebereme pěnu, přidáme zelí, sůl, olej a nakonec dochutíme vermutem, pepřem a sójovou omáčkou, podle chuti přikyselíme a dosolíme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}