Nalezené recepty

Chlazená okurková polévka

Suroviny

  • 1 litr kysaného mléka
  • 1 velká salátová okurka
  • kopr
  • 1-3 stroužky česneku
  • 6 vlašských ořechů
  • sůl
  • bílý pepř
  • 4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy

  1. Okurku oloupeme, rozkrojíme podélně napůl, vydlabeme semínka a okurku nakrájíme na drobné kostičky.
  2. Zalijeme je rozkvedlaným kysaným mlékem, ve kterém je již posekaný kopr, utřený česnek a posekané nasucho opražené zchladlé ořechy.
  3. Přidáme olej, ochutíme solí a pepřem, promícháme a podáváme se slanými rohlíky.

 

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}