Nalezené recepty

Hrstková polévka

Suroviny

6 porcí

  • 1,5 l vody
  • 200g luštěnin (hrachu, fazolí, čočky) a krup
  • 40g sádla
  • 30g hladké mouky
  • sůl
  • majoránka
  • česnek
  • 250 ml mléka
  • MAGGI Harmonie Chuti

Postup přípravy

  1. Přebrané a předem namočené luštěniny a spařené kroupy druhý den uvaříme doměkka. Přidáme jíšku ze sádla a mouky, dobře ji provaříme dále přidáme česnek utřený se solí, rozemnutou majoránku a dochutíme kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti.
  2. Polévku můžeme nakonec zjemnit mlékem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}