Nalezené recepty

Solnohradský řízek

Suroviny

4 porce

  • 4 vepřové plátky
  • sůl
  • pepř
  • strouhanku na obalení
  • olej na smažení
  • 20g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • kelímek zakysané smetany

Postup přípravy

  1. Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v suché strouhance (rukou strouhanku zatlučeme). Osmažíme po obou stranách na oleji.
  2. Na druhé pánvi rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, orestujeme na ní nakrájenou cibuli a červenou papriku nakrájenou na nudličky.
  3. Do směsi vložíme usmažené řízky, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  4. Maso vyjmeme, omáčku zahustíme zakysanou smetanou, vložíme řízky a prohřejeme. Podáváme s rýží, brambory.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}