Nalezené recepty

Polévka s čerstvého zelí

Suroviny

4 porce

  • 1/2 hlávky zelí
  • sůl
  • 1 lžička másla
  • 500 ml mléka
  • 1 žloutek
  • 4 brambory
  • jíška
  • MAGGI Harmonie Chuti

Postup přípravy

  1. Nakrájíme zelí, dáme do hrnce, zalijeme takovým množstvím vody, aby bylo jen potopené. Osolíme, dochutíme kořenící směsí MAGGI Harmonie Chuti, přidáme 1 lžičku másla a vaříme do změknutí.
  2. Potom přilijeme 0,5 l mléka smíchaného se žloutkem a nakrájené brambory. Nakonec zahustíme jíškou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}