Nalezené recepty

Rendlík s kysaným zelím po francouzsku

Suroviny

4 porce

  • 500 g kysaného zelí
  • 150g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 jablko
  • 10 brambor
  • 8 nožiček párku
  • 1 šálek MAGGI Masovývaru
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • mletá sladká paprika
  • kmín
  • sůl

Postup přípravy

  1. Do hlubokého kastrolu se silným dnem vložíme slaninu nakrájenou na kostičky, osmahneme a přidáme polovinu kysaného zelí, na ně jednu větší nahrubo nakrájenou cibuli a na osminky (jádřince zbavené) jablko. Na tuto vrstvu ještě položíme menší syrové oloupané brambory.
  2. Okořeníme solí a mletým kmínem a pokryjeme zbytkem kysaného zelí, které proložíme párky. Vše zalijeme horkým MAGGI Masovývarem a dusíme pod pokličkou.
  3. Před podáváním přilijeme do pokrmu smetanu, kterou podle chuti okořeníme mletou červenou sladkou paprikou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}