Nalezené recepty

Vepřové kotlety v čínském zelí

Suroviny

  • 1 hlávka čínského zelí
  • 4 vykostěné kotlety
  • 50g uzené slaniny
  • 80g cibule
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • čtvrt kostky masoxu
  • vegeta
  • mletý pepř
  • mletý kmín
  • petrželová nať
  • sůl

Postup přípravy

  1. Z čínského zelí odřežeme 4-5 listů a uvaříme je v osolené vodě doměkka. Položíme je na vál a posypeme vegetou.
  2. Kotlety mírně naklepeme, osolíme, posypeme kmínem a pepřem. Rozpálíme olej, kotlety rychle opečeme a vyndáme.
  3. Ve výpečku orestujeme polovinu nakrájené cibule s petrželovou natí, přidáme rajský protlak a krátce zamícháme.
  4. Rajčatovou směsí potřeme kotlety a zabalíme do listů čínského zelí.
  5. Na pánvi opečeme nakrájenou slaninu se zbytkem cibule, položíme na ně kotlety, přidáme trochu vody, ¼ masoxu a přikryté dusíme.
  6. Podáváme s opékanými bramborami a zeleninovým salátem.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}