Nalezené recepty

Zelná polévka 1

Suroviny

  • 1,5 l vody
  • 1 kostka MAGGI Zlatého Houbového bujónu
  • 150g klobásy
  • 2 brambory
  • 150g kyselého zelí
  • 40g hladké mouky
  • 2 žloutky
  • ocet
  • sůl
  • 250 ml kyselé smetany

Postup přípravy

  1. Kyselé zelí vaříme v malém množství vody. Zvlášť vaříme do měkka klobásu a do poloměkka na kostky pokrájené brambory s přidáním MAGGI houbového bujónu. Vodu z brambor a klobásy přidáme k zelí.
  2. Klobásu rozkrájíme na kolečka a přidáme k uvařenému zelí.
  3. Polévku zahustíme kyselou smetanou, do níž jsme rozmíchali lžíci mouky. Krátce povaříme, přidáme žloutky a kousek másla a podle chuti i trochu octa a soli. Již nevaříme.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}