Nalezené recepty

Kotletky po debrecínsku

Suroviny

4 porce

  • 4 kotlety nebo libová krkovice
  • 1 větší cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžíce kečupu
  • 1 párek
  • pepř
  • sůl
  • olej
  • hladká mouka

Postup přípravy

  1. Kotlety jemně naklepeme, posolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.
  2. Dáme je na rozpálený olej a po obou stranách opečeme. Osmažené kotlety vyjmeme na talíř a ve stejném oleji dorůžova osmažíme větší pokrájenou cibuli.
  3. Rozetřeme česnek, na nudličky nakrájíme okurky, přidáme Sladkou papriku, kečup a na kolečka nakrájený párek. Vše přidáme na osmaženou cibuli. Dobře promícháme, necháme přejít varem, trochu podlijeme vlažnou vodou a přidáme kotlety.
  4. Dusíme doměkka a občas podléváme. Podáváme s vařenými bramborami, hranolkami, bramborovou kaší nebo rýží. Ozdobíme cibulkou.

O nás  I  Spolupráce  I  Reklama  I  Přidat recept  I  {n3tcookieconsent settings}Nastavení cookies{/n3tcookieconsent}